My Dad

DIY saját örömömre – a tökéletes flow élmény!

A lakásunk alapvetően skandináv hangulatú, fehér falakkal, fehér bútorokkal és csempével. Remek és szükséges kontraszt, hogy egy kis fekete itt-ott megjelenjen, persze kiegészítve foltokban más színekkel, vagy egy-egy eredeti színét őrző fabútorral. Ebbe a környezetbe készítettem néhány új dekorációt – hisz kell a változatosság -, gondoltam, ezeket sorban megmutatom Nektek. (tovább…)

Ómega

“Az ómega (Ω, ω) a görög ábécé utolsó, huszonnegyedik betűje, az „ó” hang jele.” (wikipédia)

Korábbi bejegyzésekből már kiderült, szeretem a betűket, szeretem, ha a karácsonyi készülődés időben és nem kapkodva történik, és jó dolognak tartom, ha saját kis kezünkkel készítünk ajándékot, vagy dekorációt.

Az én ómegám megáll a lábán. Festetlenül így néz ki.

_DSC2181_DSC2183

Igazából arany sprayfestéket szerettem volna venni, de az obi eléggé ki volt fosztva e téren. De mert feltétlen festegetni akartam, eszembe jutott, van itthon fémre való “hagyományos” festék, amit szivaccsal (nem szivacsecsettel, hanem mosogatószivaccsal) kentem rá a betűre. Kellemes meglepetés, hogy az mdf pazarló módon nem szívta fel a festéket (nem alapoztam…). Ha lesz időm, aranypasztával még majd megdolgozom egy kicsit. Most így néz ki (száradó-félben).

_DSC2226_DSC2227_DSC2234_DSC2207_DSC2220

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

 

ÉS, azaz &

Az egyik kedvenc szimbólumon az &: szépek az ívei, kifejező a jelentése. Nem hiába használják esküvői dekorációként, az összetartozás jelképeként (Mr & Mrs Smith, Stan & Pan, Lolka & Bolka, Trisztán & Izolda, Marx & Engels, Kool & The Gang, Piroska & a Farkas, C&A…na jó, befejeztem.) (tovább…)

Betű, ha ipari

Nemcsak mióta divat lett, hanem már régóta rajongok az “ipari” cuccokért. Padlásokról, műhelyekből szedtem össze nem kifejezetten lakásba szánt, de robosztus vagy éppen nagyon is szépen megmunkált tárgyakat.  (tovább…)

Nálunk már Karácsony van!

Ahogy visszafogják magukat a napsugarak, s beköszönt az ősz, egyre többször jut eszembe a Karácsony. Szeretem a saját kezűleg készült dekorációkat, szeretek sk. ajándékot adni, és örömet okoz, ha engem is meglep valaki. Ehhez pedig ötlet kell, és idő. Nem kevés. (tovább…)

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!