My Dad

Így is adakozhatsz!

Eladó, no nem az egész világ, csak néhány lakásdekoráció, melyek eddig nekem okoztak örömet, de remélhetőleg más is értékelni fogja.

Két alapítványt szeretnék támogatni a befolyt összeggel. Nem vagyok velük kapcsolatban, pusztán csak nemesnek tartom a célt, ami miatt létrejöttek, amiért működnek, amiről azt gondolom, igazi küldetés.

Az egyik a Bátor Tábor, a másik a Szemem Fénye Alapítvány .

Érdeklődni a dekor@gmail.hu-n tudsz.

 

Látványkandalló, fából készült, fém “tűztérrel” a biztonság kedvéért. Valódi vagy ledes gyertyákkal használható. Kb. 110 cm széles, 102 cm magas és 37 cm mély. Átfestheted más színre, ha úgy (még) jobban illik a lakásodhoz.

kandallókandalló2

 

Fémből készült betűk, az R 90 cm, a w/m  50 cm magas. Kifejezetten ipari hatású darabok, a vaslemez miatt van súlyuk.

Rw

Betűk mdf-ből, 48-50 cm magasak, gyereknek, felnőttnek, vagy “csak” magadnak, jó ajándék. Jól festhetők, én is kipróbáltam sprayfestékkel és hagyományos módon is, a fel nem használtakból maradt & (ebből van egy 90 cm-es is), S, M, R (ebből íves, meg egy szögletesebb is), C, O, D, B, N, K, H, X, Z, E.

25_154242_769168_e99a3395da8776bafd2c20907ebcd37b_6979d1_30125_154242_769172_3bbb1d825a933b39328786a008d76f8e_918e13_301

Érdeklődni a dekor@gmail.hu-n tudsz.

My Dad a Facebookon 

 

Valentin nap…ne már!!! Vagy mégis?

Túl vagyunk itthon az idei “meg nem támadási szerződés” megkötésén, mely szerint nincs semmi titkos előkészület, ajándék, vagy olyan elvárások, hogy

  • írj nekem egy szerelmes verset,
  • mondd százszor, szeretlek…vagy legalább egyszer…,
  • pucold meg az összes ablakot, csak úgy szerelemből.
 

(tovább…)

Elkészült az álkandalló – avagy a “DIY” folytatódik

Amikor nekiálltunk a nyers fenyő lefestésének a konyha közepén, egyből világos lett, hogy miért szeretnének általában a fiúk – na meg sok-sok mai lány – egy műhelyt, ahol kiélhetik barkács-szenvedélyüket. De ennek hiánya sem akadályozott minket az alkotásban, igaz a múlt heti kis projekt után egy álkandalló “üzembe helyezése” azért több munkával jár. (tovább…)

DIY saját örömömre – a tökéletes flow élmény!

A lakásunk alapvetően skandináv hangulatú, fehér falakkal, fehér bútorokkal és csempével. Remek és szükséges kontraszt, hogy egy kis fekete itt-ott megjelenjen, persze kiegészítve foltokban más színekkel, vagy egy-egy eredeti színét őrző fabútorral. Ebbe a környezetbe készítettem néhány új dekorációt – hisz kell a változatosság -, gondoltam, ezeket sorban megmutatom Nektek. (tovább…)

Karácsony túlzásokkal és anélkül

Van, aki szerint a Karácsony maximális díszítést igényel és érdemel, ne tojjunk be egy kis (nagy) giccsparádétól sem. Mások a puritánabb, természetesebb vonalat erősítik, talán mert már elfáradtak évközben, talán mert tényleg ez tetszik. Vannak az amatőrök, és vannak, akiknek kisujjában van a látványteremtés. Lássuk csak… (tovább…)

Árnykép

Szeretem a fekete-fehér képeket, nem látom komornak őket, sőt! Nem vágyom arra, hogy ripsz-ropsz megteljen a fal, (már) nem veszek áruházi-bazári képeket, plakátokat. Ha már képes vagyok a gyönyörű frissen festett fehér falamat holmi lyukakkal “megbántani”, akkor olyan kép kerüljön a falra, amit nem unok meg záros határidőn belül. (tovább…)

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!