My Dad

Valentin nap…ne már!!! Vagy mégis?

Túl vagyunk itthon az idei “meg nem támadási szerződés” megkötésén, mely szerint nincs semmi titkos előkészület, ajándék, vagy olyan elvárások, hogy

  • írj nekem egy szerelmes verset,
  • mondd százszor, szeretlek…vagy legalább egyszer…,
  • pucold meg az összes ablakot, csak úgy szerelemből.
 

(tovább…)

Elkészült az álkandalló – avagy a “DIY” folytatódik

Amikor nekiálltunk a nyers fenyő lefestésének a konyha közepén, egyből világos lett, hogy miért szeretnének általában a fiúk – na meg sok-sok mai lány – egy műhelyt, ahol kiélhetik barkács-szenvedélyüket. De ennek hiánya sem akadályozott minket az alkotásban, igaz a múlt heti kis projekt után egy álkandalló “üzembe helyezése” azért több munkával jár. (tovább…)

DIY saját örömömre – a tökéletes flow élmény!

A lakásunk alapvetően skandináv hangulatú, fehér falakkal, fehér bútorokkal és csempével. Remek és szükséges kontraszt, hogy egy kis fekete itt-ott megjelenjen, persze kiegészítve foltokban más színekkel, vagy egy-egy eredeti színét őrző fabútorral. Ebbe a környezetbe készítettem néhány új dekorációt – hisz kell a változatosság -, gondoltam, ezeket sorban megmutatom Nektek. (tovább…)

Árnykép

Szeretem a fekete-fehér képeket, nem látom komornak őket, sőt! Nem vágyom arra, hogy ripsz-ropsz megteljen a fal, (már) nem veszek áruházi-bazári képeket, plakátokat. Ha már képes vagyok a gyönyörű frissen festett fehér falamat holmi lyukakkal “megbántani”, akkor olyan kép kerüljön a falra, amit nem unok meg záros határidőn belül. (tovább…)

Tóték fája

Tavaly komoly okom és érvem volt arra, miért nem állítunk a lakásban karácsonyfát. Októberben már pedzegettem a családomnak, hogy idén is így tervezem, hisz a hatalmas XMAS felírat, az álkandalló és még egy-két elkészítendő dekoráció épp elég, ráadásul újdonság lesz. (tovább…)

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!