My Dad

Karácsony túlzásokkal és anélkül

Van, aki szerint a Karácsony maximális díszítést igényel és érdemel, ne tojjunk be egy kis (nagy) giccsparádétól sem. Mások a puritánabb, természetesebb vonalat erősítik, talán mert már elfáradtak évközben, talán mert tényleg ez tetszik. Vannak az amatőrök, és vannak, akiknek kisujjában van a látványteremtés. Lássuk csak… (tovább…)

Tóték fája

Tavaly komoly okom és érvem volt arra, miért nem állítunk a lakásban karácsonyfát. Októberben már pedzegettem a családomnak, hogy idén is így tervezem, hisz a hatalmas XMAS felírat, az álkandalló és még egy-két elkészítendő dekoráció épp elég, ráadásul újdonság lesz. (tovább…)

Ómega

“Az ómega (Ω, ω) a görög ábécé utolsó, huszonnegyedik betűje, az „ó” hang jele.” (wikipédia)

Korábbi bejegyzésekből már kiderült, szeretem a betűket, szeretem, ha a karácsonyi készülődés időben és nem kapkodva történik, és jó dolognak tartom, ha saját kis kezünkkel készítünk ajándékot, vagy dekorációt.

Az én ómegám megáll a lábán. Festetlenül így néz ki.

_DSC2181_DSC2183

Igazából arany sprayfestéket szerettem volna venni, de az obi eléggé ki volt fosztva e téren. De mert feltétlen festegetni akartam, eszembe jutott, van itthon fémre való “hagyományos” festék, amit szivaccsal (nem szivacsecsettel, hanem mosogatószivaccsal) kentem rá a betűre. Kellemes meglepetés, hogy az mdf pazarló módon nem szívta fel a festéket (nem alapoztam…). Ha lesz időm, aranypasztával még majd megdolgozom egy kicsit. Most így néz ki (száradó-félben).

_DSC2226_DSC2227_DSC2234_DSC2207_DSC2220

A bejegyzés saját fotókat tartalmaz.

 

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!