My Dad

Férfiagy. Szeretem.

Mit gondolsz, mivel szembesülünk, ha a Férfi lakberendez? Összegyűjtöttem néhány jellemző dolgot. Igazságtalan lennék? Gyertek fiúk, védjétek meg magatokat!

Nem mindegy persze, hogy csak magának, egy kapcsolatban, vagy épp kifejezetten lakberendező-belsőépítészként szépíti környezetét az erősebb nem. (tovább…)

Valentin nap…ne már!!! Vagy mégis?

Túl vagyunk itthon az idei “meg nem támadási szerződés” megkötésén, mely szerint nincs semmi titkos előkészület, ajándék, vagy olyan elvárások, hogy

  • írj nekem egy szerelmes verset,
  • mondd százszor, szeretlek…vagy legalább egyszer…,
  • pucold meg az összes ablakot, csak úgy szerelemből.
 

(tovább…)

Elkészült az álkandalló – avagy a “DIY” folytatódik

Amikor nekiálltunk a nyers fenyő lefestésének a konyha közepén, egyből világos lett, hogy miért szeretnének általában a fiúk – na meg sok-sok mai lány – egy műhelyt, ahol kiélhetik barkács-szenvedélyüket. De ennek hiánya sem akadályozott minket az alkotásban, igaz a múlt heti kis projekt után egy álkandalló “üzembe helyezése” azért több munkával jár. (tovább…)

Karácsony túlzásokkal és anélkül

Van, aki szerint a Karácsony maximális díszítést igényel és érdemel, ne tojjunk be egy kis (nagy) giccsparádétól sem. Mások a puritánabb, természetesebb vonalat erősítik, talán mert már elfáradtak évközben, talán mert tényleg ez tetszik. Vannak az amatőrök, és vannak, akiknek kisujjában van a látványteremtés. Lássuk csak… (tovább…)

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!